CHVRCHES en Portugal. the Man naar NOS Alive

Nieuwe namen voor NOS Alive 2018! CHVRCHES en Portugal. the Man zullen op 13 juli te zien op het festival. 

Dit zijn niet de eerste namen voor het Portugese festival. Eerder werden onder meer Pearl Jam, Queens Of The Stone Age en The National al bekend gemaakt. Eerder deze week werd de komst van onder meer Khalid en Snow Patrol gelekt door At The Drive In. Khalid, Perfum Genius en Wolf Alice zijn in middels ook bevestigd door de organisatie zelf. Op de officiële bevestiging van Snow Patrol is het nog even wachten. Verder is de komst van

CHVRCHES

CHRCHES
CHVRCHES

CHVRCHES is een electropop band die opgericht is in Glasgow. Omdat de band lastig te vinden zou zijn op het internet werd de ‘u’ in churches veranderd naar een ‘v’. Het eerste album van CHVRCHES kwam uit in 2013 waarna de band in 2014 onder andere op Best Kept Secret te vinden was. In 2015 stonden de Schotten voorafgaand aan het nieuwe album op Pukkelpop. Door technische problemen werd dit optreden echter afgebroken. In 2016 brachten ze hun tweede album uit. Dat jaar waren ze ook te zien op onder meer Lowlands en Pukkelpop. Ook lijkt het erop dat er binnenkort weer een nieuw album aan zit te komen! Dat blijkt uit een tweet van bandlid Martin. Waar hoop jij CHVRCHES nog meer te zien?

Alvast zien hoe een CHVRCHES show eraan toe gaat? Kijk dan dit festivalconcert van de band live op Lollapalooza Chicago 2014!

NOS Alive 2018

Photo: Arlindo Camacho

De twaalfde editie NOS Alive vindt plaats van 12 tot en met 14 juli nabij Lissabon, Portugal. Met de bevestigingen van The NationalPearl Jam en Queens of the Stone Age zijn de eerste headliners bekend. Festivaltickets zijn al in de verkoop: voor twee dagen feest leg je € 124,- neer, een enkele festivaldag kost je € 65,-. De tickets voor drie dagen zijn uitverkocht. Voor meer informatie over NOS Alive kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen