Glass Animals naar Pohoda Festival 2018

Foto: Michal Augustini

Een nieuwe naam voor Pohoda Festival! Glass Animals maakt komende zomer de reis naar de Slowaakse stad Trenčín voor een optreden.

Glass Animals voegt zich bij een mooi rijtje namen. Eerder onthulde de organisatie van Pohoda namelijk al de komst van onder meer The Chemical Brothers en St. Vincent.

Het festival vindt in hetzelfde weekend als Rock Werchter plaats, namelijk van 5 t/m 7 juli. Volgens hun eigen website speelt Glass Animals op donderdag 5 juli op Pohoda. Naast Pohoda staan de Britten op meer Europese festivals, waaronder de indrukwekkend line-up van Mad Cool Festival. Een datum in de Benelux is (nog) niet bekend.

Glass Animals

Glass Animals
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Glass Animals is een vierkoppige Engelse indierockband uit Oxford. Het eerste album, Zaba, kwam in juni 2014 uit. Twee jaar later werd de tweede plaat How To Be A Human Being uitgebracht. De band heeft inmiddels al een indrukwekkende lijst aan optredens op haar naam staan. In de afgelopen jaren werden namelijk onder meer Glastonbury, Coachella, Bonnaroo, Bestival, Lollapalooza en Reading/Leeds aangedaan.

Pohoda Festival 2018

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt plaats in de stad Trenčín. Het lokale vliegveld van Trencin wordt jaarlijks weer opgetogen voor een drie dagen durend feest. Komend jaar vindt het festival plaats van 5 tot en met 7 juli 2018. Onder meer St. Vincent, The Chemical Brothers en Glass Animals zijn komend jaar in Slowakije te vinden. De eerste 5.000 early bird-tickets voor Pohoda zijn al uitverkocht. Voor drie dagen festival + camping betaal je daarom momenteel de reguliere prijs van €89,-.

Het festival, dat in 2018 haar 22e editie viert, staat bekend om de kleurige aankleding en de vriendelijke sfeer. Je moet er daarom ook niet gek van opkijken als je hele families rond ziet lopen; Pohoda is namelijk toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. De capaciteit van het festival ligt rond de 30.000 mensen en verkocht de afgelopen jaren elke keer uit. Klinkt aantrekkelijk? Festival.Travel organiseert meerdere reizen vanuit Nederland en België naar dit mooie festival!

Pohoda Festival Logo

Pohoda Festival 2018

Locatie
Slowakije
Trencín, Slowakije
Datum 5-7 juli 2018
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.