Rock Werchter 2018 onthult London Grammar

London Grammar

Na een maand wachten komt de organisatie van Rock Werchter eindelijk weer met een nieuwe naam! Niemand minder dan London Grammar is op het Belgische festival te zien komend jaar.

Het affiche van Rock Werchter was al prachtig, maar wordt nu nog mooier. London Grammar zal op vrijdag 6 juli te zien zijn, voor die dag waren er nog geen namen bekend.

David Byrne kondigde zichzelf gisteren al aan. Het Vlaamse festival kwam tot dusver zelf met vier namen. Zo is Pearl Jam komende zomer op de weide te zien. Daarnaast staan Queens of the Stone Age, Gorillaz en Nick Cave & The Bad Seeds op het festival.

London Grammar

london grammar

Het debuutalbum If You Wait van de Britse band London Grammar wordt in 2013 met open armen ontvangen door menig indieliefhebber. De muziek van de band klinkt verfrissend en verdient vergelijkingen met bands als The xx en Florence + The Machine. De indieband staat sinds 2014 tevens in Top 2000 met de single ‘Strong’. Een indrukwekkende start dus, maar toch loopt nog niet alles volgens plan. Frontvrouw Hannah Reid kampt tijdens hun tour vaak met stemproblemen, waardoor veel shows gecanceld worden. Gelukkig kwam de band sterk terug. Het Britse trio geniet van het succes van tweede album Truth Is a Beautiful Thing, Reid’s stemproblemen zijn opgelost en de band oogt een stuk zelfverzekerder. London Grammar is klaar om iedereen weg te blazen!

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. De ticketverkoop is inmiddels begonnen. Voor een combiticket ben je €238,- kwijt en voor een dagpas betaal je €102,-. Vorig jaar stonden onder andere RadioheadFoo FightersSystem Of A DownArcade FireBlink-182Linkin Park en Kings Of Leon op het programma. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

Wil je wel al meedenken over de line-up van 2018? Ga dan naar ons forum! Wil je alvast opwarmen voor Rock Werchter 2018? Beluister dan onze playlist van de aankomende editie.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen