Jack White naar Rock Werchter 2018

Nog meer goed nieuws vanuit Rock Werchter! De organisatie van het festival heeft zojuist de komst van Jack White bevestigd. 

Dit is niet het eerste festival voor de voormalig frontman van The White Stripes. Hij werd eerder al gelekt voor Garorock 2018 en een officiële bevestiging voor NOS Alive lijkt niet ver weg. Eerder deze week werd London Grammar voor Rock Werchter bevestigd. David Byrne en Eels kondigden zichzelf alvast aan voor het Vlaamse festival. Waar hoop jij Jack White komende zomer nog meer te zien?

Jack White

Jack White is terug. De voormalige frontman van The White Stripes bracht deze week een nieuw nummer uit: ‘Servings and Portions from my Boarding House Reach’. Daarmee gaan ook meteen geruchten over een nieuw album. Dat zou Boarding House Reach gaan heten. Er lijkt nu ook een nieuwe tournee in het vat te zitten voor de Amerikaan. De vorige keer dat Jack White in Nederland en België te zien was stamt al uit 2014. Hoog tijd voor een nieuw (festival)optreden dus!

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. De ticketverkoop is inmiddels begonnen. Voor een combiticket ben je €238,- kwijt en voor een dagpas betaal je €102,-. Vorig jaar stonden onder andere RadioheadFoo FightersSystem Of A DownArcade FireBlink-182Linkin Park en Kings Of Leon op het programma. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen