Eels bevestigt zichzelf voor Rock Werchter

Mark Oliver Everett - The Eels

Gisteren verklapte David Byrne zijn komst naar Rock Werchter, vanochtend voegde de organisatie London Grammar toe aan de line-up en nu bevestigt ook Eels hun optreden op Rock Werchter. 

De Amerikaanse band Eels is terug en de band laat daarmee meteen weten een optreden op Rock Werchter te geven. Eels staat ook op NOS Alive en in Tivoli Vredenburg, zo is te lezen op zijn website:

Zowel de komst van David Byrne als Eels is nog niet bevestigd door de organisatie van Rock Werchter.

Eels

Eels is een Amerikaanse band gevormd rondom Mark Oliver Everett. In 1995 zag de band zijn levenslicht en sindsdien verschenen tientallen albums met ‘Novacaine for the Soul’ van hun debuutalbum als grootste hit. Op 6 april verschijnt een nieuw plaat, The Deconstruction, en daar hoort een tournee bij. In 2014 stond Eels voor het laatst op Werchter en in 2013 was de band op onder andere Pukkelpop te vinden. Of er nog meer festivals in België en Nederland bijkomen is afwachten. De website vermeldt dat er meer data aangekondigd worden.

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. De ticketverkoop is inmiddels begonnen. Voor een combiticket ben je €238,- kwijt en voor een dagpas betaal je €102,-. Vorig jaar stonden onder andere RadioheadFoo FightersSystem Of A DownArcade FireBlink-182Linkin Park en Kings Of Leon op het programma. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen