FestiTinder: Wat zijn jouw favoriete tracks van The Killers?

De laatste keer dat we de heren van The Killers op een Nederlands festival konden aanschouwen is alweer vijf jaar geleden. Als ze weer een optreden komen geven wil jij natuurlijk je favoriete nummers horen. Ze staan woensdag 28 februari al in de Ziggo Dome. Laat ons weten wat je favoriete tracks zijn in de FestiTinder!

In 2013 stonden ze op Pinkpop, in 2018 lijkt een festivaloptreden in Nederland nog ver weg. Toch willen wij weten wat je lievelingsnummers zijn van de band. Met FIB Benicàssim, Lollapalooza Paris,  Ziggo Dome en Latitude heb je namelijk nog genoeg kansen om The Killers te bewonderen in 2018. Met hun recente bevestiging voor Rock Werchter zijn ze zelfs binnen handbereik. Schreeuw jij mee met het laatste album, of ga jij nog steeds los op debuutalbum Hot Fuss? Laat het weten in de FestiTinder!

FestiTinder

The Killers

Met debuutsingle ‘Mr. Brightside’ in 2003 en debuutplaat Hot Fuss in 2004 scheerde The Killers meteen hoge toppen. Ondertussen staat de teller op vijf albums, met als laatste Wonderful Wonderful uit 2017. Met ‘Somebody Told Me’ en ‘When You Were Young’ wonnen ze in 2005 en 2007 de Grammy voor Beste Rocknummer. Naar aanleiding van hun laatste album, dat vorig jaar september uitkwam, gaat de band dit jaar touren. Deze zomer staan de heren op o.a. Rock Werchter, FIB Benicàssim, Lollapalooza Paris en Latitude 2018.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2024

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 18-20 juli 2024
Tickets Kopen