Hellfest 2018 completeert affiche met Kadavar, Napalm Death en anderen

Photo: Eva Wendt / Festileaks

Het affiche van Hellfest is compleet. Het Franse metalfestival maakt de laatste namen bekend en deelt de dagindeling. Onder andere Kadavar en Napalm Death spelen eind juni in Clisson.

Naast Kadavar en Napalm Death maakt het festival ook de komst van Celeste, L7, Lucifer en Breed Machine bekend. De nieuwe acts voegen zich bij headliners Avenged Sevenfold, Iron Maiden en Judas Priest. Andere namen op de line-up zijn Deftones, Marilyn Manson, Parkway Drive en meer. Check de dagindeling hieronder:

Napalm Death

De grindcoregiganten van Napalm Death zijn nog lang niet uit geraast. De Britse band werd in 1982 opgericht en bracht in die jaren 16 studioalbums uit. Apex Predator – Easy Meat is het meest recente album en laat horen dat Napalm Death nog lang klaar is. De nummers staan nog altijd als een huis en de band heeft in hun volledige bestaan nog niets aan kracht ingeboet. Napalm Death speelde in het verleden op Jera On Air, Graspop, Primavera Sound en Download.

Hellfest 2018

Met meer dan 350.000 jaarlijkse bezoekers is Hellfest een van de grootste rock- en metalfestivals van Europa. Ieder jaar zijn de grootste rock-, metal- en punknamen op dit festival te bewonderen. De editie van 2018 vindt plaats van 22 tot en met 24 juni in het Franse plaatsje Clisson. Voor deze editie zijn onder andere Iron MaidenAvenged Sevenfold en Megadeth al bevestigd. Kaarten voor het festival zijn helaas al uitverkocht. Check de website voor meer informatie!

Hellfest Logo

Hellfest 2024

Locatie
Frankrijk
Clisson, Frankrijk
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen