FortaRock 2019 maakt zes nieuwe namen bekend. Onder meer Behemoth, Atreyu en Kadavar bezoeken in juni het Nijmeegse festival.

Hiernaast maakt het festival nog meer namen bekend, zoals Ne Obliviscaris. Een overzicht van alle nieuwe namen volgt hieronder:

  • Atreyu
  • Behemoth
  • God Mother
  • Kadavar
  • Monolord
  • Ne Obliviscaris

NIEUWE NAMEN FORTAROCK 2019Behemoth, Atreyu, Kadavar, Ne Obliviscaris, Monolord, Allegaeon en God Mother zijn…

Geplaatst door FortaRock op Vrijdag 1 februari 2019

Het festival liet woensdag weten dat twee gewenste headliners op het laatste moment waren afgehaakt, als gevolg van problemen waar de organisatie niks aan kon doen. Daardoor is het nog niet bekend wie de zaterdag afsluit. De headliner van de vrijdag is al wel bekend: Amon Amarth.

Behemoth

Behemoth is een blackened deathmetalband. De groep is afkomstig uit Polen. Het debuutalbum Sventevith (Storming near the Baltic) stamt uit 1995, de meest recente plaat I Loved You At Your Darkest kwam in 2018 uit. In 2019 spelen de heren onder meer op FortaRock.

FortaRock 2019

Fortarock
-Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock 2019 vindt plaats op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Tijdens de vorige editie stonden onder meer Nightwish en Parkway Drive op de planken. Aankomend jaar mogen Amon Amarth en vele anderen het festivalpubliek vermaken. De headliner van de zaterdag is nog niet bekend. De organisatie besluit daarom de early-bird kaartverkoop aan te houden.

Meer informatie over de aankomende editie is te vinden op de website van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.