Jonathan Davis, Avatar en meer naar Download Paris 2018

Download Festival crowd

Er is weer een reeks nieuwe namen aangekondigd voor Download Paris 2018. Met Jonathan Davis, Avatar en vele anderen wordt de line-up steeds meer aangevuld.

In totaal zijn er nu 71 namen bekend gemaakt voor het de Franse versie van het Download Festival. Naast Jonathan Davis en Avatar zijn ook Baroness en BETRAYING THE MARTYRS aangekondigd. Eerder waren al grote namen Ozzy Osbourne, Foo Fighters en Guns N’ Roses aangekondigd. Alle tot nu toe aangekondigde namen zijn te vinden op te poster hieronder.

Jonathan Davis

Jonathan Davis is de zanger van nu-metal band Korn. Naast de grote successen die hij met deze band heeft geboekt is hij nu zelf hard aan het werk gegaan voor zijn solocarrière. Het eerste soloalbum van Davis gaat dit jaar nog uitkomen. Dit is niet de eerste keer dat Jonathan Davis solo optreedt. In 2007 had hij al een soloproject genaamd Jonathan Davis and the SFA. De komende zomer is hij ook te zien op Graspop Metal Meeting en Hellfest.

Download Paris 2018

In 2003 werd het de eerste editie van Download Festival gehouden in het Donington Park in Engeland. Na meer dan tien jaar breidde het festival zich uit naar een tweede locatie: Frankrijk. En dat met groot succes. Het Download Festival gaat in 2018 ook de Europese grenzen over en wordt een festival in het Australische Melbourne. De line-up voor Europese Download festivals komt redelijk overeen. Zo komt Volbeat bijvoorbeeld naar zowel Download Engeland, Madrid als Paris.

Download Paris 2018 vind plaats van vrijdag 15 juni tot zondag 17 juni, een week na het Engelse download. Tickets verschillen van €69 ,- voor één dag, tot €224 ,- voor een vierdagenticket. Meer informatie over de tickets en de line-up zijn te vinden op de site van Download Paris.

Download Festival Logo

Download Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leicestershire, Verenigd Koninkrijk
Datum 14-16 juni 2024
Tickets Kopen