Seasick Steve naar Colours of Ostrava 2018

Seasick Steve
Seasick Steve

Weer een nieuwe naam voor Colours of Ostrava. De organisatie maakt namelijk bekend dat Seasick Steve komende zomer te zien is op het Tsjechische festival.

Na 4 jaar keert Seasick Steve terug op Colours of Ostrava. In het weekend van 18 t/m 21 juli is de voormalig zwerver weer te zien op de unieke locatie van het festival. Dat Seasick Steve komend festivalseizoen in Europa optreedt was al eerder bekend. Onder andere Sziget en het Deense Komos Festival bevestigden de komst van Seasick Steve al. Nu komt daar dus de bevestiging voor Colours of Ostrava bij.

De line-up van Colours of Ostrava begint nu langzaam vorm te krijgen. Dinsdag werd immers nog bekend gemaakt dat Jessie J naar het festival komt. Een week eerder kondigde de organisatie nog de komst van Paul Kalkbrenner aan.

Seasick Steve

Seasick Steve is een 67-jarige bluesmuzikant en voormalig zwerver uit Californië. Toen hij op 55-jarige leeftijd met zijn debuutplaat uitgenodigd werd bij Jools Holland brak hij in één klap door. Vele optredens en diverse albums volgden. Zijn meest recente album Keepin’ the horse between me and the ground stamt uit 2016. Met zijn zelfgemaakte instrumenten is Seasick Steve inmiddels een graag geziene gast op de Nederlandse festivals. Zo is hij de afgelopen jaren onder meer te zien geweest op Lowlands, Down The Rabbit Hole, Paaspop en Pinkpop.

Colours of Ostrava 2018

Foto: Matyas Theuer / Colours of Ostrava
2015

Colours of Ostrava is een divers festival dat plaatsvindt in Ostrava, Tsjechië. Het festival staat bekend om de unieke locatie. Sinds 2012 wordt het festival gehouden op een oud industrieterrein dat vol staat met ijzerfabrieken. Het festival is rijk aan verschillende muziekgenres dat uiteenloopt van electronic tot punk en van rock tot reggae. Naast optredens zijn er ook veel andere activiteiten. Zo vind je er bijvoorbeeld ook theater en workshops.

De 17e editie van het festival vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 21 juli. Weekendtickets worden verkocht vanaf € 105,70. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2024

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 17-20 juli 2024
Tickets Kopen