10x het belangrijkste festivalnieuws van week 12

N.E.R.D

Deze week stond bijna geheel in de teken van Pukkelpop 2018. Van bevestigingen tot gelekte posters, we hebben alles gezien. Maar er gebeurde nog meer in festival-land. Wat dacht je van een nieuwe namen voor Colours of Ostrava, Zwarte Cross en Roskilde. Lees het terug in het nieuwsoverzicht van week 12!

1. Pukkelpop 2018 bevestigt gelekt affiche
20 maart kwam er toch nog groot nieuws binnen rondom Pukkelpop 2018. N.E.R.D lekte het affiche met maar liefst meer dan 90 nieuwe namen. Een dag later bevestigt het festival zelf ook alle acts.

2. Kygo naar Colours of Ostrava 2018
Er is weer een nieuwe naam bekendgemaakt voor Colours of Ostrava 2018. Niemand minder dan Kygo geeft deze zomer een show op het Tsjechische festival.

3. Ronnie Flex, Di-Rect en meer naar Zwarte Cross 2018
De lente begon deze week goed met nieuwe namen voor Zwarte Cross! Het festival maakte de komst van onder meer Ronnie Flex & Deuxperience Band en Di-Rect bekend.

4. Jorja Smith en meer naar Down The Rabbit Hole 2018
Ook zijn er weer muzikale geluiden vanuit de Groene Heuvels. Onder andere Jorja Smith en Black Rebel Motorcycle Club werden deze week door de organisatie bevestigd voor Down The Rabbit Hole 2018. 

5. Jett Rebel vervangt Dotan op Paaspop 2018
Slecht nieuws voor de fans van singer-songwriter Dotan. De artiest heeft zijn optreden op de aankomende editie van Paaspop afgezegd. De organisatie maakt wel meteen zijn vervanger bekend en dat is niemand minder dan Jett Rebel.

6. Miriam Bryant, Jada en 25 anderen naar Roskilde 2018
27 nieuwe namen, waaronder Miriam Bryant en Jada, zijn aangekondigd voor Roskilde 2018. Opvallend aan de bevestigde namen is dat ze állemaal uit Scandinavië komen, toeval of bewuste keuze van het festival?

7. Dour 2018 strikt The Jillionaire, Mefjus, Stephan Bodzin en meer
Ook Dour 2018 maakte deze indruk met een nieuwe lading namen. De organisatie van het Belgische festival maakte de komst van onder andere Stephan Bodzin, The Jillionaire en Mefjus bekend. 

8. Chase & Status en Amelie Lens naar Solar 2018
Twee nieuwe namen zijn bevestigd voor Solar 2018. Chase & Status dj set & Rage en Amelie Lens zien we tussen 2 en 5 augustus optreden op het zomerse festival.

9. Triggerfinger, Claw Boys Claw en meer naar Nirwana Tuinfeest 2018
Vijf keer nieuw voor Nirwana Tuinfeest. Voor de aankomende editie zijn namelijk Triggerfinger, Claw Boys Claw, Wulf, The Dirty Daddies en VOF de Kunst toegevoegd aan de line-up.

10. Derde dag Lollapalooza Argentina 2018 afgelast
Slecht nieuws voor de bezoekers van de Argentijnse editie van Lollapalooza 2018. De derde festivaldag werd geannuleerd. Optredens van onder meer Pearl Jam, LCD Soundsystem en The National gingen niet door.

Dit was het nieuws

Elke week zijn er weer nieuwe bevestigingen, annuleringen of ander festivalnieuws in festivalland. Zeker in het festivalseizoen is het lastig om de snelle ontwikkelingen bij te houden en gaat er nog wel eens wat langs je heen. Daarom geven we je elk weekend graag een overzicht van het belangrijkste festivalnieuws van de afgelopen week. Zo ga jij helemaal up-to-date de nieuwe week in!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.