Advertisement

Dour 2018 strikt The Jillionaire, Mefjus, Stephan Bodzin en meer

16 nieuwe namen voor Dour 2018.  De organisatie van het Belgische festival maakt vandaag de komst van onder andere Stephan Bodzin, The Jillionaire en Mefjus bekend. 

Het affiche voor de aankomende editie van Dour was al redelijk gevuld maar hier zijn weer een aantal mooie namen bijgekomen. Naast de bovenstaande artiesten zien we ook Baz & Simplistix [feat. Mc Seko], Daniel Avery en het Belgische duo goldFFox terug op de festivalweide. Eerder werden onder andere alt-J, DiploPaul Kalkbrenner, Selah Sue, Soulwax en The Chemical Brothers aangekondigd.

The Jillionaire

The Jillionaire is de artiesten naam van Christopher Leacock, een Trinidadiaanse DJ en muziekproducent. Hij is beter bekend als een van de leden van de Amerikaanse elektronische muziekgroep Major Lazer. Hiervoor werkt hij sinds 2011 samen met Diplo en Walshy Fire. Zowel Diplo als The Jillionaire zijn dit jaar op Dour te zien met eigen werk.

The Jillionaire produceert een unieke mix van indie dance en big room house samen met de Caribische ritmes van dancehall en soca. In 2014 bracht hij samen met Salvatore Ganacci een EP uit genaamd Fresh. 

Dour 2018

Dour is het grootste muziek- en toeristische event van Franstalig België. Al 29 jaar lang heeft het festival de perfecte formule om één van de meest belangrijke evenementen in Europa te zijn: een unieke, erg diverse programmatie, met grote kleppers maar vooral spannende ontdekkingen, een terrein in het hart van de Terrils van de Borinage en een organisatie zonder haar gelijke. Daarnaast is er ook plaats voor kunst, cultuur en activiteiten

Dour Festival 2018 vindt plaats van 11 t/m 15 juli 2018 in het gelijknamige plaatsje Dour in België. De kaarten voor het festival zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Weekendtickets zijn verkrijgbaar vanaf €155,-. Kijk voor meer informatie op de website.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen