Triggerfinger, Claw Boys Claw en meer naar Nirwana Tuinfeest 2018

Triggerfinger

Vijf keer nieuw voor Nirwana Tuinfeest. Voor de aankomende editie zijn namelijk Triggerfinger, Claw Boys Claw, Wulf, The Dirty Daddies en VOF de Kunst toegevoegd aan de line-up.

De Belgische mannen van Triggerfinger kunnen dus opnieuw een festival toevoegen aan hun agenda voor aankomende zomer. Je kunt bijna niet om ze heen met optredens op onder andere Paaspop, Pinkpop, Dauwpop en Zwarte Cross. De affiche van Nirwana Tuinfeest is bijna compleet. Het is nog wachten op de laatste acht namen.

Triggerfinger

Photo: Diego Franssens

Ruben Block, Paul ‘Lange Polle’ Van Bruystegem en Mario Goossens vormen al sinds 2003 het duivelse trio van Triggerfinger. Hun grote Belgische doorbraak kwam er in 2010 met de hit ‘All This Dancin’ Around’. De band stond de eerste twaalf weken van het jaar onverstoord op nummer 1 in De Afrekening van Studio Brussel. In Nederland werden de heren vooral bekend met hun cover van ‘I Follow Rivers’, gespeeld op gitaren en twee kopjes. Op 25 augustus kwam het nieuwe album ‘Colossus’ uit. Na onder meer een verrassingsoptreden op Lowlands 2017 volgt er in 2018 dus een nieuwe festivaltour.

Nirwana Tuinfeest 2018

Nirwana Tuinfeest 2018 vindt plaats op 10, 11 en 12 augustus in het Brabantse Lierop. Het festival wordt voor de 43e keer gehouden. Afgelopen jaar stonden onder andere White Lies, The Hives, De Staat en Dewolff op het programma. Dit jaar kun je gaan genieten van My Baby, Vintage Trouble en Kraantje Pappie. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Een dagkaartje voor de vrijdag of zaterdag kost € 35,-. Voor € 60,- krijg je toegang voor het hele weekend. De zondag is gratis toegankelijk.