Rectificatie: Migos en Cardi B voorlopig gewoon op Woo Hah 2018

Migos

Eerder schreven we op deze plek over de onduidelijkheid rondom de doorgang van de optredens van Migos en Cardi B op Woo Hah 2018. De zwangerschap van Cardi B en Migos-lid Offset leek even roet in het eten te gooien. In een reactie op deze geruchten laat Woo Hah weten dat beide artiesten vooralsnog gewoon optreden op het festival.

“Hardnekkige geruchten die de rondte doen kunnen natuurlijk veel twijfel oproepen bij fans en bezoekers. Wij schakelen altijd direct met het management van de artiesten en zitten op die manier ook dicht bij de bron. Vooralsnog hebben wij geen reden om ons zorgen te maken over de optredens van de genoemde acts op WOO HAH!” wist Maarten van Vugt (boeker bij Mojo van o.a. Migos en Cardi B) ons te vertellen.

In februari kwamen de eerste geruchten over de verwachting van een baby boven tafel. Meerdere fans spotten een groeiende buik bij de Amerikaanse rapster. Cardi B reageerde vervolgens in reactie op een fan bij één van haar Instagram-posts met de memorabele tekst: ‘No bitch, I’m just getting fat. Let me fat in peace.

Entertainmentnieuwssite TMZ meldt dat het managementteam van Cardi B het een en ander verklapte tijdens een evenement rondom de Super Bowl. Op de vraag of de rapster nog naar een afterparty kwam, zou het management hebben aangegeven dat ze niet in een feestomgeving wil zijn, want ze zou al 3 à 4 maanden in verwachting zijn. Inmiddels zijn er echter ook weer tegenberichten opgedoken waaruit blijkt dat de rapster helemaal niet zwanger is.

Mocht Cardi B wel zwanger zijn, zou ze in juli uitgerekend zijn. Precies rondom Woo Hah 2018. Vooralsnog is daar echter geen sprake van en maakt de artiest gewoon haar opwachting in de Beekse Bergen deze zomer.

Denzel Curry

Denzel Curry press

Ook over de doorgang van het optreden van Denzel Curry was enige tijd twijfel. Hij postte op Instagram een geëmotioneerd bericht waarin hij duidelijk maakt voor onbepaalde tijd te willen stoppen met het maken van muziek vanwege een nieuwe depressie. Dat bleek echter een erg korte ‘onbepaalde tijd’: de rapper bracht gewoon weer een nieuwe single en video uit. We gaan er dus gewoon vanuit dat we ook Denzel Curry gewoon zien in de Beekse Bergen deze zomer.

Woo Hah 2018

Woo Hah viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. Alle soorten tickets zijn nog verkrijgbaar, maar vorige edities waren helemaal uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.