Miss Montreal, Joris Voorn en meer naar Paaspop 2018

Foto: Mark Uyl

Met nog minder dan 3 weken te gaan, komt Paaspop met een laatste lading nieuwe namen! Onder meer Joris Voorn en Miss Montreal maken het affiche compleet.

Hier blijft het niet bij, want er is meteen een flinke waslijst aan nieuwe acts aangekondigd. In totaal zijn het 42 nieuwe bevestigingen! Naast muzikale acts als Olivier Weiter en Jack $hirak zijn er ook theateracts als Martijn Koning en Sanne Wallis-De Vries aan de lineup toegevoegd. Een compleet overzicht vind je hieronder:

Slechts een week geleden werd de komst van onder andere Donnie en Handsome Poets nog aangekondigd. Nu de lineup af is maakt de organisatie van het festival vanmiddag nog ook de timetable bekend. Tijd om te beginnen met puzzelen dus!

Miss Montreal

https://www.youtube.com/watch?v=eJyHArgP_Zc

Sanne Hans en haar band vormen samen Miss Montreal. Alweer 10 jaar geleden verscheen de eerste hit, ‘Just a Flirt’, van de band. In de jaren daarop volgde onder andere ‘Wish I Could’ en ‘Say heaven say hell’. In 2017 verscheen het laatste album Again waarmee ze komende zomer te zien zullen zijn op de festivals. Onlangs heeft Sanne ook voor de derde keer de 3FM Award voor beste zangeres gewonnen, de verwachtingen voor Paaspop zijn dus hoog. Later in het festivalseizoen is Miss Montreal ook op Pinkpop te zien.

Paaspop 2018

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody BeetrootsBastille en Iggy Pop staan aankomende editie op het festival. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven. Check daarom ons Festivalrapport van 2017 voor een goede sfeerimpressie.

De kaartverkoop voor Paaspop 2018 is nog in volle gang. Voor € 119,-  ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. De dagindeling van het festival is inmiddels ook al bekend en te vinden op de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen