Onder andere Donnie en Handsome Poets bij nieuwste namen Paaspop 2018

Nog minder dan een maand tot Paaspop 2018 en dus een steeds completer affiche. Onder andere Donnie, Childsplay en Handsome Poets behoren tot de bundel nieuwe namen. Volgende week wordt de complete line-up bekend gemaakt.

Eerder werden onder andere The Wombats, Fatboy Slim, Bastille en Iggy Pop al aangekondigd. Alsof dat nog niet fraai genoeg was voegen onder andere Donnie en Handsome Poets zich daar nu aan toe. Ook laat het festival weten dat de line-up volgende week compleet wordt gemaakt én dat het bijna uitverkocht is. Wie met deze bekendmaking dus overtuigd is, moet dus snel zijn.

De meest recente nieuwe namen zie je hier onder. Voor de complete line-up en dag-indeling ga je naar de website van het Brabantse festival.

Paaspop 2018

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody BeetrootsBastille en Iggy Pop staan aankomende editie op het festival. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven. Check daarom ons Festivalrapport van 2017 voor een sfeerimpressie.

De reguliere kaartverkoop voor deze editie is inmiddels gestart. Voor € 119,-  ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. De dagindeling van het festival is inmiddels ook al bekend en te vinden op de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen