Pinkpop-alarm! Zojuist is door Giel Beelen de derde nieuwe naam van vandaag voor Pinkpop 2018 bekendgemaakt. Niemand minder dan Miss Montreal staat aanstaande zomer op het Megaland-terrein in Landgraaf. 

Vandaag volg je de Pinkpop Perspresentatie live via Festileaks!

Eerder vandaag werden onder andere Oscar and the Wolf en Marmozets al bekend voor het festival. Miss Montreal zal zaterdag 16 juni rond 15.30 te zien in Landgraaf.

Andere namen op het affiche van Pinkpop zijn onder meer Editors en Nothing But Thieves. De headliners van 2018 zijn Bruno MarsFoo Fighters en Pearl Jam.

Miss Montreal

Sanne Hans en haar band vormen samen Miss Montreal. Alweer 10 jaar geleden verscheen de eerste hit, ‘Just a Flirt’, van de band. In de jaren daarop volgde onder andere ‘Wish I Could’ en ‘Say heaven say hell’. In 2017 verscheen het laatste album Again waarmee ze komende zomer te zien zullen zijn op de festivals. Onlangs heeft Sanne Hans ook voor de derde keer de 3FM Award voor beste zangeres gewonnen, de verwachtingen voor Pinkpop zijn dus hoog.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners! Daarnaast werden Editors en Nothing But Thieves ook al aangekondigd. Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!
Ben je al helemaal in de Pinkpop-sfeer en wil je de teksten van nummers oefenen? In onderstaande afspeellijst vind je alle artiesten die komend jaar op het festival te vinden zijn.