Dit zijn de populairste acts van Paaspop 2018

Photo by Paaspop

Het wachten is echt over. Met Paaspop 2018 gaat het festivalseizoen dan eindelijk beginnen. De voorpret is natuurlijk al heerlijk, maar om de festivalpoorten weer door te huppelen is toch leuker. Dat Paaspop bol staat van diverse topacts wisten we al. Maar naar welke kijken jullie het meest uit?

Een oproep naar jullie favoriete Paaspop-act leverde ontzettend veel reacties op. De keuze was moeilijk, maar de lijst is er een om van te smullen. Hieronder zie je welke artiesten zich op voorhand tot de 5 meest populaire acts van Paaspop 2018 mogen rekenen. Wordt het Ronnie Flex, Nothing But Thieves of toch Boys Noize?

5. Fatboy Slim

De hitmachine staat voor het eerst op het affiche van Paaspop en daar zijn we heel erg blij mee. De hitmachine staat garant voor één groot feest met een vogelvlucht door de allerbeste dance-muziek van de afgelopen decennia. We knallen van Oliver Heldens naar The Prodigy en van Underworld naar Fatboy Slim’s eigen ‘Eat, Sleap, Rave, Repeat’.

Zaterdag 31 maart – Stardust – 23.00 uur tot 00.30 uur.

4. Bastille

Bastille
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De band rondom Dan Smith is een erg populaire act op de Nederlandse festivals. Uit onze Tinder blijkt ook maar weer dat jullie geen genoeg kunnen krijgen van de indiepop van de mannen. Bastille staat garant voor een dik uur lang meezingen en als we even in de setlist spieken, komt dat ook in Schijndel weer dik in orde. ‘Pompeii’, ‘Good Grief’ en ‘Bad Blood’; ze komen allemaal voorbij.

Zaterdag 31 maart – Apollo – 00.30 uur tot 02.00 uur

3. Iggy Pop

Iggy Pop
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Naast Fatboy Slim wist Paaspop dit jaar nóg een levende legende te boeken. Al ziet hij er soms niet helemaal levend uit, maar toch. Iggy Pop draait al tientallen jaren mee, maar Paaspop kwam daarin nog nooit voorbij. Tijd voor een flink potje Rock-‘n-roll in de Apollo.

Zondag 1 april – Apollo – 21.45 uur tot 22.45 uur

2. De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig Formule
De Jeugd van Tegenwoordig, @Kamiel Scholten Fotography

‘Wejow, kijk ze daar, kijk De Jeugd. Die niggas hebben de game geneukt. Uit elkaar, maar toch terug en dit is leuk’. Zo maar een stukje tekst van het nieuwe album Luek. En laat dat stukje nou toevallig precies beschrijven waarom De Jeugd van Tegenwoordig zo’n graag geziene gast is op Paaspop 2018. De mannen hebben zich ontpopt tot ware legendes in de Nederlandse popmuziek en komen met hun excentrieke stijl weer eens de show stelen in Schijndel. Watskeburt?! Nou, een nieuw album en dus een dikke vette nieuwe festivalshow van De Jeugd van Tegenwoordig.

Zondag 1 april – Apollo – 23.45 uur tot 01.00 uur

1. Nothing But Thieves

Nothing But Thieves
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Wie had dat gedacht. De Britse alternative rockformatie rond zanger Conor Mason timmert pas zes jaar serieus aan de weg, maar is nu al dé act waar jullie het meest naar uitkijken. Singles ‘Wake Up Call’, ‘Itch’ en ‘Trip Switch’ van het eerste album worden opgevolgd door ‘Sorry’ en ‘Amsterdam’. Nog een dosis confetti erbij en je hebt op voorhand jullie favoriete act van het festival!

Zondag 1 april – Apollo – 19.45 uur tot 20.45 uur

De volledige uitslag

    1. Nothing But Thieves
    2. De Jeugd van Tegenwoordig
    3. Iggy Pop
    4. Bastille
    5. Fatboy Slim
    6. Triggerfinger
    7. DeWolff
    8. BLØF
    9. The Wombats
    10. Kensington
    11. Guus Meeuwis
    12. Frank Carter & The Rattlesnakes
    13. Jett Rebel
    14. De Likt
    15. Black Sun Empire
    16. Kraantje Pappie
    17. The Boxer Rebellion
    18. Jungle By Night
    19. Memphis Maniacs
    20. Anne-Marie
    21. Fritz Kalkbrenner
    22. Walk The Moon
    23. My Baby
    24. MAAN
    25. Boys Noize
    26. Jeremy Loops
    27. The Overslept
    28. Ronnie Flex & Deuxperience Band
    29. The Partysquad
    30. Lucas & Steve
    31. Lil’ Kleine Live
    32. James TW
    33. Rico & Sticks
    34. Naaz
    35. Broederliefde
    36. Bizzey
    37. Frequencerz
    38. The Cool Quest
    39. MOKSI
    40. Sub Zero Project

Paaspop

Photo by Paaspop

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody Beetroots, Bastille en Iggy Pop staan aankomende editie op het festival. Afgelopen jaar waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen die bovenaan de poster prijkten. Check ook ons Festivalrapport van 2017 voor een goede sfeerimpressie.

De kaartverkoop voor Paaspop 2018 is nog in volle gang. Voor € 119,-  ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. De dagindeling van het festival is inmiddels ook al bekend en te vinden op de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen