Dit zijn de populairste acts van Paaspop 2018

Photo by Paaspop

Het wachten is echt over. Met Paaspop 2018 gaat het festivalseizoen dan eindelijk beginnen. De voorpret is natuurlijk al heerlijk, maar om de festivalpoorten weer door te huppelen is toch leuker. Dat Paaspop bol staat van diverse topacts wisten we al. Maar naar welke kijken jullie het meest uit?

Een oproep naar jullie favoriete Paaspop-act leverde ontzettend veel reacties op. De keuze was moeilijk, maar de lijst is er een om van te smullen. Hieronder zie je welke artiesten zich op voorhand tot de 5 meest populaire acts van Paaspop 2018 mogen rekenen. Wordt het Ronnie Flex, Nothing But Thieves of toch Boys Noize?

5. Fatboy Slim

De hitmachine staat voor het eerst op het affiche van Paaspop en daar zijn we heel erg blij mee. De hitmachine staat garant voor één groot feest met een vogelvlucht door de allerbeste dance-muziek van de afgelopen decennia. We knallen van Oliver Heldens naar The Prodigy en van Underworld naar Fatboy Slim’s eigen ‘Eat, Sleap, Rave, Repeat’.

Zaterdag 31 maart – Stardust – 23.00 uur tot 00.30 uur.

4. Bastille

Bastille
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De band rondom Dan Smith is een erg populaire act op de Nederlandse festivals. Uit onze Tinder blijkt ook maar weer dat jullie geen genoeg kunnen krijgen van de indiepop van de mannen. Bastille staat garant voor een dik uur lang meezingen en als we even in de setlist spieken, komt dat ook in Schijndel weer dik in orde. ‘Pompeii’, ‘Good Grief’ en ‘Bad Blood’; ze komen allemaal voorbij.

Zaterdag 31 maart – Apollo – 00.30 uur tot 02.00 uur

3. Iggy Pop

Iggy Pop
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Naast Fatboy Slim wist Paaspop dit jaar nóg een levende legende te boeken. Al ziet hij er soms niet helemaal levend uit, maar toch. Iggy Pop draait al tientallen jaren mee, maar Paaspop kwam daarin nog nooit voorbij. Tijd voor een flink potje Rock-‘n-roll in de Apollo.

Zondag 1 april – Apollo – 21.45 uur tot 22.45 uur

2. De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig Formule
De Jeugd van Tegenwoordig, @Kamiel Scholten Fotography

‘Wejow, kijk ze daar, kijk De Jeugd. Die niggas hebben de game geneukt. Uit elkaar, maar toch terug en dit is leuk’. Zo maar een stukje tekst van het nieuwe album Luek. En laat dat stukje nou toevallig precies beschrijven waarom De Jeugd van Tegenwoordig zo’n graag geziene gast is op Paaspop 2018. De mannen hebben zich ontpopt tot ware legendes in de Nederlandse popmuziek en komen met hun excentrieke stijl weer eens de show stelen in Schijndel. Watskeburt?! Nou, een nieuw album en dus een dikke vette nieuwe festivalshow van De Jeugd van Tegenwoordig.

Zondag 1 april – Apollo – 23.45 uur tot 01.00 uur

1. Nothing But Thieves

Nothing But Thieves
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Wie had dat gedacht. De Britse alternative rockformatie rond zanger Conor Mason timmert pas zes jaar serieus aan de weg, maar is nu al dé act waar jullie het meest naar uitkijken. Singles ‘Wake Up Call’, ‘Itch’ en ‘Trip Switch’ van het eerste album worden opgevolgd door ‘Sorry’ en ‘Amsterdam’. Nog een dosis confetti erbij en je hebt op voorhand jullie favoriete act van het festival!

Zondag 1 april – Apollo – 19.45 uur tot 20.45 uur

De volledige uitslag

  1. Nothing But Thieves
  2. De Jeugd van Tegenwoordig
  3. Iggy Pop
  4. Bastille
  5. Fatboy Slim
  6. Triggerfinger
  7. DeWolff
  8. BLØF
  9. The Wombats
  10. Kensington
  11. Guus Meeuwis
  12. Frank Carter & The Rattlesnakes
  13. Jett Rebel
  14. De Likt
  15. Black Sun Empire
  16. Kraantje Pappie
  17. The Boxer Rebellion
  18. Jungle By Night
  19. Memphis Maniacs
  20. Anne-Marie
  21. Fritz Kalkbrenner
  22. Walk The Moon
  23. My Baby
  24. MAAN
  25. Boys Noize
  26. Jeremy Loops
  27. The Overslept
  28. Ronnie Flex & Deuxperience Band
  29. The Partysquad
  30. Lucas & Steve
  31. Lil’ Kleine Live
  32. James TW
  33. Rico & Sticks
  34. Naaz
  35. Broederliefde
  36. Bizzey
  37. Frequencerz
  38. The Cool Quest
  39. MOKSI
  40. Sub Zero Project

Paaspop

Photo by Paaspop

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody Beetroots, Bastille en Iggy Pop staan aankomende editie op het festival. Afgelopen jaar waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen die bovenaan de poster prijkten. Check ook ons Festivalrapport van 2017 voor een goede sfeerimpressie.

De kaartverkoop voor Paaspop 2018 is nog in volle gang. Voor € 119,-  ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. De dagindeling van het festival is inmiddels ook al bekend en te vinden op de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Kopen