Advertisement

Best Kept Secret 2018 onthult onder andere Big Ups en Crows

Best Kept Secret
Foto: Juri Hiensch

Best Kept Secret 2018 maakt weer een mooi pakketje namen bekend. Je kunt aankomende zomer gaan genieten van optredens van onder andere Big Ups en Crows. De DJ’s zijn te zien in The Casbah, de donkerste en hardste bar van Best Kept Secret.

Na het succes van vorig jaar is The Casbah ook dit jaar weer te vinden in Hilvarenbeek. “Een mix van psych, noise, hard-core, post punk en fuzzy garagebands die het best tot hun recht komen in een kleine ruimte met het publiek op ooghoogte.” Zo beschrijft het festival het podium. De eerder genoemde namen zijn niet de enigen die hier te zien zijn. Ook USA Nails, Drahla en Häxxan zien we hier terug. Na de bevestiging van de hiphopnacht is dit weer een mooie toevoeging.

De nieuwe acts voegen zich bij Arctic Monkeys, LCD Soundsystem en The National. Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn inmiddels uitverkocht. Wacht dus niet te lang met het kopen van je weekendticket, deze zijn op dit moment nog wel beschikbaar. Kaarten voor zondag zijn ook nog te verkrijgen.

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De komst van onder andere The National en LCD Soundsystem was al bekend. Ook de komst van Arctic Monkeys is al bevestigd. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.