Waar we na de aankondiging van Arctic Monkeys en de leak van onder meer Angus & Julia Stone dachten dat Best Kept Secret niet beter kon, kan dat schijnbaar wel. Nu belooft ook de hiphopnacht beter dan ooit terug te keren.

Ook dit jaar wordt Stage 5 ’s nachts omgetoverd tot de hiphoptempel van Best Kept Secret. Op vrijdag 8 juni staat onder meer Flohio op het vijfde podium van het festival in Hilvarenbeek. Op zijn artiestenpagina valt te lezen dat de hiphop nacht nog ‘epischer’ wordt opgezet.

Afgelopen editie waren onder meer Yung Internet en Tommy Ca$h op de hiphopnacht te vinden. Wie er dit jaar naast Flohio bij zijn is nog niet bekend. Daarover horen we de komende tijd ongetwijfeld meer.

Best Kept Secret 2018

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt komend jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar zijn dat onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival.