Volbeat en Gojira special guests bij Guns N’ Roses in het Goffertpark

Volbeat
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Guns N’ Roses treedt 4 juli op in het Goffertpark en doet dit niet alleen. Volbeat en Gojira komen de band aankomende zomer vergezellen!

De Amerikaanse rockers kondigden vandaag aan dat ze deze twee bands van formaat met zich meenemen. Volbeat en Gojira weten ongetwijfeld het publiek in het Nijmeegse park klaar te stomen voor Axl Rose en co. Al gaat het succes van de shows daar niet van afhangen. De eerste reünieshows die Guns N’ Roses vorig jaar deed, werden erg goed ontvangen. Lees hier wat wij van hun headline-optreden op TW Classic 2017 vonden. Ook stond de band afgelopen jaar al in het Goffertpark.

Er zijn nog tickets voor het concert verkrijgbaar! Prijzen van tickets beginnen bij €93,50. Meer informatie over tickets vind je op de officiële verkooppagina van Ticketmaster.

Volbeat

Volbeat
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De Deense heavy metal band Volbeat werd in 2001 opgericht onder leiding van frontman Michael Poulsen. Geïnspireerd door Elvis Presley, Johnny Cash en Metallica spelen de mannen een combinatie van rock en roll, heavy metal en rockabilly.  In 2005 brachten ze het debuutalbum The Strength/The Sound/The Songs uit. Sindsdien hebben ze zes albums uitgebracht, daarnaast hebben ze zelfs een eigen rum geproduceerd. Ze zijn deze zomer ook nog terug te vinden op menig festival in Europa. Eerder werd al aangekondigd dat we de Denen terugzien op onder andere de Zwarte CrossGraspop en Download Paris.

Guns N’ Roses

niet meer gebruiken

De rockers van Guns N’ Roses hebben hun sporen in de muziekscène al lang en breed verdiend. Ondanks dat er genoeg mot was tussen zanger Axl en gitarist Slash hebben de twee toch weer besloten weer bij elkaar te komen met de hele band voor een reünie. De band bracht 6 studioalbums uit, waarvan Chinese Democracy uit 2008 de meest recente is en scoorde wereldhits met ‘Paradise City’, ‘Welcome to the Jungle’ en ‘Sweet Child O’ Mine’. Dit jaar zullen ze voor het tweede jaar op rij in het Goffertpark te zien zijn. Eerder werden ze ook al bekendgemaakt voor Graspop, Download en Firenze Rocks.