Pinkpop 2018 presenteert blokkenschema

Pinkpop 2017
Photo credit: Bart Heemskerk / Pinkpop 2017

Pinkpop 2018 heeft zojuist het blokkenschema bekend gemaakt en dus is het weer tijd om te puzzelen. De headliners hoef je in ieder geval niet te missen. Daar staat niemand tegenover.

Ga je vrijdag liever naar The Offspring of toch naar Oliver Heldens? Vanaf nu kan je je planning weer gaan maken voor het Zuid-Limburgse festival. Dit betekent helaas ook dat er pijnlijke keuzes gemaakt moeten worden. Niet alleen The Offspring en Oliver Heldens spelen tegelijk. Op zondag moet je een keuze maken tussen Greta van Fleet en Oscar & The Wolf. Voor Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. Zij sluiten de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond af.

Hier vind je het hele blokkenschema.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 18 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jesse J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend zijn inmiddels uitverkocht. Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100,-. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen