Advertisement

Clouseau en meer naar Lokerse Feesten 2018

Vlaamse glorie op de Lokerse Feesten. Maandag 6 augustus staat in het teken van Nederlandstalige muziek. Zo zien we die dag Clouseau terug op het Vlaamse podium. 

Verder zijn Bart Peeters en Niels Destadsbader, dé Vlaamse pop-ster van het moment, aangekondigd. Alle drie stuk voor stuk Vlaamse toppers die garant staan voor een meezingspektakel. De avond wordt afgesloten door het Antwerpse DJ duo Discobaar A Moeder.

Kaarten voor het deze avond zijn direct te koop via de festivalwebsite. Ook de kaartverkoop voor de overige avonden met onder andere Simple Minds, Dropkick Murphys, The Prodigy en Kasabian is in volle gang. Meer nieuwe namen volgen binnenkort.

Clouseau

Clouseau, bestaand uit de broers Koen en Kris, draait al weer meer dan dertig jaar mee in de muziekwereld. De grote doorbraak voor de broers kwam in 1989. Clouseau deed toen mee aan de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Anne. De band won niet, maar ‘Anne’ werd wel een grote hit. Andere bekende nummers zijn ‘Daar gaat ze’, ‘Louise’, ‘Domino’en ‘Nobelprijs’. Zeker in België is de band nog razend populair. In de loop der jaren hebben ze tientallen keren in het Sportpaleis gestaan. Naast de Lokerse Feesten 2018 is Clouseau dit jaar terug te zien op Parkpop Saturday Night.

Lokerse Feesten 2018

Lokerse Feesten 2016

De 44ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présance op het festival. Dit jaar zijn Simple MindsDropkick Murphys, The Prodigy en Kasabian de publiekstrekkers. Voor een combi kaart ben je €160,- kwijt en dagkaarten gaan vanaf €35,-. Meer informatie is terug te vinden op de website van het Lokerse festival. Hier zijn de festivalkaarten te koop en is het mogelijk campingkaarten en drinks/food tickets aan te schaffen

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen