Advertisement

Onder meer The Prodigy naar Lokerse Feesten 2018

© Carlos Alvarez Montero

De mannen van The Prodigy gaan een drukke festivalzomer tegemoet. Op donderdag 9 augustus is de band te zien bij onze zuiderburen tijdens de Lokerse Feesten.

Naast The Prodigy staat ook Chase & Status DJ set & Rage die dag op de planken. Beide acts staan garant voor een indrukwekkend feestje. Je mag verwachten dat de Grote Kaai in Lokeren verandert in een grote moshpit.

Met deze aankondiging begint het affiche van de Lokerse Feesten langzaam vorm te krijgen. De line-up is zeer divers. Andere publiekstrekkers zijn Simple MindsDropkick Murphys en Kasabian. Meer nieuwe namen volgen zeer binnenkort.

The Prodigy

The Prodigy Band

The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstond in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat.

Voor aankomend festivalseizoen zijn de heren al aangekondigd voor onder meer het duofestival Hurricane en SouthsideGreenfieldPositivus en Nova Rock. In Nederland is The Prodigy te vinden op We Are Electric.

Lokerse Feesten 2018

Lokerse Feesten 2016

De 44ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présance het festival. Dit jaar zijn Simple MindsDropkick Murphys en Kasabian de publiekstrekkers. Voor een combi kaart ben je €160,- kwijt en dagkaarten gaan vanaf €35,-. Ook kan je online campingkaarten en drinks/food tickets aanschaffen. Meer informatie is terug te vinden op de website van het Lokerse festival.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen