Down The Rabbit Hole 2018 uitverkocht

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Eerder werd al vermeld dat Down The Rabbit Hole bijna uitverkocht was. Nu is het dan zo ver: het festival is officieel uitverkocht!

Heb jij kaartjes voor het festival gescoord? Dan zal je komende zomer gaan genieten van shows door onder meer Queens Of The Stone Age, Nick Cave en Anderson. Paak.

Eerder meldde de organisatie van het festival ook al dat de toegangspoort van het festival zal gaan veranderen. Dit pronkstuk gaat er komende editie nog indrukwekkender uitzien!

Down The Rabbit Hole 2018

dtrh15
Foto door Paul Thijssen

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. In de voorgaande jaren stonden onder meer Damon Albarn, Moderat en Foals op het affiche. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival genoemd vanwege de sfeer en aankleding. Gaat DTRH dat dit jaar evenaren?

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.