Lowlands 2018 strikt De Staat, Bazart en meer

1569
Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Kakelverse namen voor Lowlands 2018. De organisatie heeft zojuist de komst van onder meer De Staat en Bazart bekendgemaakt.

Naast bovengenoemde weet het festival zich ook verzekerd van optredens van onder andere Death From Above en De La Soul. Benieuwd geworden naar alle fonkelnieuwe acts? Check dan snel het overzicht met alle nieuwe namen voor het festival in Biddinghuizen:

In een eerder stadium werd de komst van onder meer N.E.R.DKendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en Richie Hawtin bekendgemaakt. Ook bevestigden DeWolff, Confidence Man en Mario Batkovic zelf al hun komst.

De Staat

De Staat, opgericht in 2007, is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. De band uit Nijmegen heeft al menig festivalpubliek uit z’n dak laten gaan, en dat gebeurt niet alleen in een circulaire beweging op Witch Doctor (zie filmpje!). Ieder optreden geleverd door frontman Torre Florim en band staat garant voor een belevenis, wat verklaart dat hun nieuwe shows ‘In The Round’ stuk voor stuk uitverkopen. Gelukkig zijn de mannen dit jaar ook te bewonderen op Lowlands.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten.

Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten € 185,- exclusief servicekosten. Voor meer informatie over Lowlands 2018 kun je terecht op de officiële website.

Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.