Van geheimen hoeft Lowlands het dit jaar niet te hebben. Er komt opnieuw een nieuwe act vroegtijdig naar buiten. DeWolff bevestigt zichzelf voor het festival in Biddinghuizen.

Op Facebook kondigt DeWolff zijn komst aan. Daarnaast lieten Mario Batkovic en Confidence Man de afgelopen weken al weten naar het festival te komen. Dat er nieuwe namen onderweg zijn lijkt daarmee zeker. Eerder werden The Wombats en James Bay bevestigd nadat zij eerst zelf hun komst onthulden.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

 

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten.

Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten 185,- euro exclusief servicekosten. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Met de eerste namen is het natuurlijk tijd voor voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.