Zelfbevestiging: Confidence Man naar Lowlands 2018

1318
Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een nieuwe naam voor Lowlands 2018. De Australische band Confidence Man bevestigt zichzelf op haar website voor een optreden op het festival.

Het is niet de eerste zelfbevestiging voor Lowlands dit jaar. Eerder bevestigden onder meer The Wombats, James Bay en Mario Batkovic zichzelf voor het festival. Inmiddels zijn The Wombats en James Bay ook door het festival aangekondigd. Voor Mario Batkovic is dat nog niet het geval.

Wel werd de komst van onder andere Richie Hawtin enkele weken geleden onthuld. Samen met onder meer Fatima Yamaha en Charlotte de Witte topt hij het affiche van het danceprogramma. Ook werden al acts als N.E.R.D, Kendrick Lamar en Gorillaz onthuld.

Confidence Man

Confidence Man is een spiksplinternieuwe band uit het Australische Brisbane. Tijdens de liveshows zorgt het frontduo voor de vocals en de juiste danspasjes. Ondertussen zorgen de gesluierde muzikanten op de achtergrond voor de dansbare muziek. Dat de voetjes van de vloer gaan bij Confidence Man is dus gegarandeerd. Deze zomer zijn de Australiërs onder meer Pukkelpop te bewonderen. Daarnaast maakte het viertal zelf de show op Lowlands bekend.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten 185,- euro exclusief servicekosten. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Met de eerste namen is het natuurlijk tijd voor voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.