De maar liefst 80.000 full festivaltickets voor Roskilde 2018 zijn uitverkocht. Enkel voor de vrijdag en zaterdag zijn er nog kaarten in de verkoop.

De tickets voor Roskilde 2018 vlogen de afgelopen weken als warme broodjes over de toonbank. Waar eerder de kaarten voor de Eminem-woensdag en de Bruno Mars-donderdag al uitverkocht waren, zijn nu ook de full festivaltickets niet meer verkrijgbaar. Gisteren attendeerde de organisatie de fans nog op de bliksemsnelle verkoop, maar de 80.000 meerdaagse festivaltickets zijn nu toch echt verdwenen.

Wil jij toch nog een dagje Roskilde meepakken? Dan is enige haast geboden. De vrijdagverkoop loopt namelijk eveneens als een speer. Voor de zaterdag lijken er vooralsnog genoeg kaarten te verkrijgen.

Roskilde 2018

Foto: Krists Luhaers

Roskilde is sinds 1971 één van de grootste Europese muziekfestivals. Het evenement wordt gekenmerkt door een ijzersterke line-up en goedkoop bier. De acts brengen muziek uit allerlei genres ten gehore. Zo storten diverse rock-, metal-, en hiphop-artiesten hun nummers uit over het festivalterrein, maar wordt er ook niet teruggedeinsd voor electronica, dance en wereldmuziek. Ieder jaar maken meer dan 80.000 muziekliefhebbers de tocht naar Denemarken om van dit festival te genieten.

Dit jaar vindt Roskilde plaats van 30 juni tot en met 7 juli. Onder meer Eminem, Gorillaz en Bruno Mars geven acte de présence. Tickets zijn bijna allemaal uitverkocht. Enkel voor de vrijdag en zaterdag zijn er nog tickets te bemachtigen.