Wie nog twijfelde om een ticket te scoren voor Roskilde 2018 is nu toch echt te laat. Alle tickets voor het Deense festival zijn namelijk verkocht. 

Na de aankondiging van Eminem’s optreden op woensdag waren de woensdagtickets binnen no-time uitverkocht. Ook de ticketverkoop voor donderdag ging hard. Vervolgens liep het storm met de full festivaltickets, alle 80.000 kaarten werden verkocht. Daarna was het slechts een kwestie van tijd voordat we dit nieuws zouden krijgen: alle tickets voor Roskilde 2018 zijn verkocht. Er zijn geen enkele full festival- of dagkaarten meer te krijgen. Wie nog een kaartje wilt scoren moet zijn hoop vestigen op ticketswap.

Roskilde 2018

Foto: Wikimedia

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Roskilde is sinds 1971 één van de grootste Europese muziekfestivals. Het evenement wordt gekenmerkt door een ijzersterke line-up en goedkoop bier. De acts brengen muziek uit allerlei genres ten gehore. Zo storten diverse rock-, metal-, en hiphop-artiesten hun nummers uit over het festivalterrein, maar wordt er ook niet teruggedeinsd voor electronica, dance en wereldmuziek. Ieder jaar maken meer dan 80.000 muziekliefhebbers de tocht naar Denemarken om van dit festival te genieten.

Dit jaar vindt Roskilde plaats van 30 juni tot en met 7 juli. Onder meer Eminem, Gorillaz en Bruno Mars geven acte de présence. Het festival is geheel uitverkocht.