Wie nog twijfelde om een ticket te scoren voor Roskilde 2018 is nu toch echt te laat. Alle tickets voor het Deense festival zijn namelijk verkocht. 

Na de aankondiging van Eminem’s optreden op woensdag waren de woensdagtickets binnen no-time uitverkocht. Ook de ticketverkoop voor donderdag ging hard. Vervolgens liep het storm met de full festivaltickets, alle 80.000 kaarten werden verkocht. Daarna was het slechts een kwestie van tijd voordat we dit nieuws zouden krijgen: alle tickets voor Roskilde 2018 zijn verkocht. Er zijn geen enkele full festival- of dagkaarten meer te krijgen. Wie nog een kaartje wilt scoren moet zijn hoop vestigen op ticketswap.

Roskilde 2018

Foto: Wikimedia

Roskilde is sinds 1971 één van de grootste Europese muziekfestivals. Het evenement wordt gekenmerkt door een ijzersterke line-up en goedkoop bier. De acts brengen muziek uit allerlei genres ten gehore. Zo storten diverse rock-, metal-, en hiphop-artiesten hun nummers uit over het festivalterrein, maar wordt er ook niet teruggedeinsd voor electronica, dance en wereldmuziek. Ieder jaar maken meer dan 80.000 muziekliefhebbers de tocht naar Denemarken om van dit festival te genieten.

Dit jaar vindt Roskilde plaats van 30 juni tot en met 7 juli. Onder meer Eminem, Gorillaz en Bruno Mars geven acte de présence. Het festival is geheel uitverkocht.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.