Mike Shinoda, Die Antwoord en meer naar Rock En Seine 2018

Mike Shinoda and Chester Bennington of Linkin Park perform during day two of the 2014 Download Festival at Donington Park.

Het affiche van het Parijse festival Rock En Seine krijgt steeds meer vorm. Vandaag voegen Mike Shinoda, Die Antwoord en meer zich bij eerder bekendgemaakte namen als Thirty Seconds To Mars en Post Malone.

Het volledige lijstje namen ziet er als volgt uit:

 • Mike Shinoda
 • Die Antwoord
 • Wolf Alice
 • Glass Animals
 • Black Star (Yasiin Bey & Talib Kweli)
 • The Limiñanas
 • Yelle Club Party
 • Fat White Family
 • George FitzGerald
 • JESSICA93
 • Tamino
 • SOPHIE
 • Attaque77 & Octavian
 • Malik Djoudi
 • MNNQNS
 • The Psychotic Monks

Mike Shinoda

Mike Shinoda is het meest bekend als mede-oprichter van Linkin Park. In oktober 2000 braken ze door met het album Hybrid Theory. De jaren daarna boekten zij nog veel succes en groeiden ze uit tot een van de grootste rockbands ter wereld. Shinoda had zelf tussendoor ook nog succes met zijn hiphop-project Fort Minor. In mei 2017 kwam het zevende Linkin Park-album uit, genaamd One More Light. Twee maanden daarna pleegde zanger Chester Bennington zelfmoord, waarna Mike Shinoda op 25 januari van dit jaar zijn eerste solo-ep Post Traumatic uitbracht. Later dit jaar volgt zijn eerste solo-album, waarvoor hij optredens op onder andere Reading & Leeds en Summer Sonic zal doen. Een Nederlandse of Belgische datum is er tot op heden niet.

Rock En Seine 2018

Rock en Seine 2018 vindt op 24, 25 en 26 augustus plaats in Saint-Cloud. Dit plaatsje ligt vlak naast Parijs aan de rivier de Seine. Vorig jaar sierden The xx, Franz Ferdinand, Flume en PJ Harvey de affiche. Dit jaar reizen onder meer Justice, Thirty Seconds To Mars en Macklemore af naar het Franse festival. Benieuwd naar hoe de editie van 2017 was? Het festivalrapport lees je hier. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2024

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 21-25 augustus 2024
Tickets Kopen