Passenger op uitgebreide tournee in 2018

Passenger
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Passenger gaat in 2018 de wereld rond. Van België tot Canada en van Amerika tot Zwitserland. De Engelse singer-songwriter is deze zomer overal te vinden.

Passenger doet komende zomer tweemaal België aan. Op 4 augustus staat de singer-songwriter op Ronquières Festival en een dag later wordt Dranouter Festival aangedaan. Ook staat de zanger op het Oostenrijkse Nova Rock, het Duitse A Summer’s Tale en het Canadese Festival D’International De Quebec. De volledige wereldwijde tournee vind je hieronder:

Passenger

Passenger is de artiestennaam van singer-songwriter Mark Rosenberg. De 33-jarige zanger brak in 2013 door met de wereldwijde hit ‘Let Her Go’. Daarvoor kreeg hij onder meer een Brit Award-nominatie voor beste Britse liedje. Daar bleef het niet bij. Niet veel later volgden ook singles als ‘Holes’ en ‘The Wrong Direction’. Afgelopen zomer kondigde hij aan voorlopig te stoppen met touren. Wel kwam in december zijn album ‘The Boy Who Cried Wolf’ uit. Nu is ook de wereldwijde tournee bekend.