K’s Choice, Jett Rebel en meer maken line-up Nirwana Tuinfeest 2018 compleet

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

De organisatie van Nirwana Tuinfeest 2018 heeft de laatste namen voor de aankomende editie bekendgemaakt. Deze zomer zijn onder andere K’s Choice en Jett Rebel te zien in Lierop.

In totaal zijn er zeven nieuwe acts aangekondigd. Naast K’s Choice en Jett Rebel zijn er vier coverbands toegevoegd aan de line-up. Ook Maxi Jazz is te zien met een Faithless live DJ set.

De tijdschema’s zijn op dit moment nog niet bekend. Op de website kan je al wel zien wat de dagindelingen zijn voor het driedaagse festival. Check de onderstaande poster voor de volledige line-up.

Jett Rebel

Jett Rebel is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Na een jaar met diverse tournees in het buitenland is hij terug met een nieuwe single en de bijbehorende, vermakelijke video ‘Amy’. In 2014 bracht hij zijn eerste EP uit en daarna is zijn carrière als een speer gegaan. Zo bracht hij tussen 2016 en 2017 maar liefst drie albums uit, kreeg hij zijn eigen museum in Groningen en gaf hij in Ahoy zijn grootste show tot nu toe. Tijdens die show speelde Jett Rebel een drie en een half uur durende show waarin al zijn albums aan bod kwamen. Ook op festivals is de geboren Hagenees een graag geziene gast. Zo was hij in 2016 de surprise act van Lowlands met een verrassingsoptreden in de India. Dit jaar is hij te zien op onder meer Paaspop, Wantijpop en Dauwpop.

Nirwana Tuinfeest 2018

Nirwana Tuinfeest 2018 vindt plaats op 10, 11 en 12 augustus in het Brabantse Lierop. Het festival wordt voor de 43e keer gehouden. Afgelopen jaar stonden onder andere White Lies, The Hives, De Staat en Dewolff op het programma. Dit jaar kun je gaan genieten van My Baby, TriggerfingerVintage Trouble en Kraantje Pappie. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Een dagkaartje voor de vrijdag of zaterdag kost € 35,-. Voor € 60,- krijg je toegang voor het hele weekend. De zondag is gratis toegankelijk!

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2024

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 9-11 augustus 2024
Tickets Dagkaarten vanaf €47.5. Combitickets vanaf €85. Kopen