De ticketverkoop voor Sziget Festival 2018 gaat hard! Er zijn nog maar 100 3-day tickets voor 10-11-12 augustus, maar ook de andere ticketsoorten gaan er snel doorheen.

Dit liet de organisatie van het festival vandaag weten via hun Facebook-kanaal. Wil jij er dit jaar nog bij zijn? Grijp dan nu snel je kans! De 5-Day Passes, waarmee je van 10 t/m 15 augustus toegang krijgt tot het island of freedom, zijn helaas al uitverkocht.

Het ziet er nu dus ook naar uit dat een aantal van de andere ticketsoorten snel zullen volgen. Op dit moment kun je nog kiezen uit de 7-Day Pass voor de volledige festivalervaring (voor een bedrag van €310), de verschillende 3-day tickets (deze kosten je €199) en de dagtickets (hier ben je € 75 aan kwijt). Twijfel je nog? Lees dan snel dit artikel voor alle redenen waarom wij zin hebben in Sziget.

Sziget 2018

Sziget Festival 2018

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. Onlangs heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

Tickets voor het festival zijn al even in de verkoop en ook de reis met de Sziget Express is al te boeken. Nu de early-bird actie verlopen is, betaal je € 310,- voor een 7-day pass en € 75,- voor een dagticket. De 5-day pass is inmiddels uitverkocht.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.