Dauwpop maakt data 2019 bekend

Dauwpop 2018
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Pak de agenda voor 2019 er maar bij! Dauwpop heeft namelijk de datum voor volgend jaar bekend gemaakt.

Terwijl de meeste van ons nog bij aan het komen zijn van Dauwpop 2018, komt de organisatie nu al met goed nieuws. Vlak na het festival maakte zij de datum voor komende editie in 2019 bekend. Het festival vindt dan plaats op donderdag 30 mei. Deze editie van het Overijsselse festival is alweer de 25e.

Dauwpop 2019

Dauwpop 2018
foto: Kamiel Scholten / Festileaks

In 2019 vind Dauwpop weer zoals gewoonlijk plaats op Hemelvaartsdag. Op 30 mei barst daar het feest los en kun je genieten van shows op verschillende podia. Afgelopen editie stonden onder meer Kensington, The Hives, Triggerfinger en Jett Rebel op de planken in Hellendoorn. Wie er komende editie allemaal zullen optreden is nog niet bekend. Voor een goede impressie van het festival kun je het festivalrapport van dit jaar bekijken. Meer informatie over het festival is te vinden op de officiële festivalsite.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2025

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 30-31 mei 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen