Down The Rabbit Hole krijgt er dit jaar wat oppervlakte bij. Met de komst van Surf Shack breidt het festival zich uit op het water met de verhuur van bootjes, vlotten en surfplanken.

Een zonnige editie van Down The Rabbit Hole zorgt voor menig festival-bezoeker voor de drang om het water op te gaan. Het grote meer op het festivalterrein biedt daar al jaren de perfecte gelegenheid voor. Maar de uitverkochte jubileum editie brengt een upgrade met zich mee. Met de komst van strandhut Surf Shack hoef je dit jaar niet meer provisorisch een vlot in elkaar te flansen, maar kun je die gewoon huren. Ook bootjes en surfplanken zijn beschikbaar voor de verhuur.

Veel laat de organisatie nog niet los over de toevoeging aan het terrein. Wel is duidelijk dat het strandhutje zijn thematische plaats kent. Surf Shack hult zich in Hawaïaanse stijl om aan te sluiten bij het tropsische gevoel van het water op gaan met je surfplank. ‘Fingers crossed’ dat ook het weer zich eind juni in dezelfde stijl waant!

Down The Rabbit Hole 2018

dtrh15
Foto door Paul Thijssen

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival genoemd vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.