Advertisement

Lokerse Feesten 2018 presenteert Zara Larsson en meer

Photo by Justin Higuchi

Het programma voor zondag 12 augustus is bekend. Lokerse Feesten maakt vijf namen bekend voor de slotdag van het festival. Zara Larsson is headliner op deze dag.

Naast Zara Larsson sieren ook Gucci Mane en Clean Bandit het affiche van Lokerse Feesten. Nederland is ook vertegenwoordigd op de laatste dag: het festival maakt de aankondiging compleet met de komst van Lil Kleine en Sevn Alias.

Met deze aankondiging zijn er nog maar twee dagen zonder artiesten op Lokerse Feesten. Eerder maakte het Belgische festival onder meer The Prodigy, Kasabian, Dropkick Murphys en Simple Minds bekend.

Zara Larsson

De Zweedse Zara Larsson timmert sinds haar overwinning in Talang 2008 flink aan de weg. Na haar overwinning van de Zweedse variant van Britain’s Got Talent kreeg ze een platencontract. Vijf jaar later kwam de debuut-EP uit en dat betekende de definitieve doorbraak van de zangeres. Sindsdien bracht de Zweedse meerdere hits uit, onder meer met Clean Bandit. Er mag dus gehoopt worden op een gastoptreden van de band op Lokerse Feesten.

Lokerse Feesten 2018

Lokerse Feesten 2016

 

De 44ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présence op het festival. Dit jaar zijn Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian de publiekstrekkers. Voor een combikaart ben je € 160,- kwijt en dagkaarten gaan vanaf € 35,- over de toonbank. Meer informatie is terug te vinden op de website van het Lokerse festival. Hier zijn de festivalkaarten te koop en is het mogelijk campingkaarten en eet- en drinkbonnen aan te schaffen.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen