Het programma van Best Kept Secret 2018 leek compleet, maar toch had de organisatie nog een goed bewaard geheim voor ons in petto. Vandaag maken zij de komst van DUNE RATS bekend.

DUNE RATS voegt zich bij eerder bekendgemaakte namen als Arctic Monkeys, The National en Tyler, The Creator. De Australische band staat over een paar weken op zaterdagavond op het podium van The Casbah.

Met de bekendmaking van het blokkenschema kon het puzzelen voor Best Kept Secret alvast beginnen. Nog moeite met keuzes maken? Wij hebben de 10 lastigste clashes op een rijtje gezet.

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8,9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Agnus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn inmiddels uitverkoct. Wacht dus niet te lang met het kopen van je weekendticket, deze zijn op dit moment nog wel beschikbaar. Ook zijn kaarten voor de zondag nog te verkrijgen.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?