Op een festival spelen is voor sommige bands een ‘big deal’. Maar niet op Pohoda Festival. Op het Slowaakse festival kunnen de bands zich helemaal thuis voelen in een heuse garage. 

Het kleinste podium van Pohoda Festival wordt natuurlijk gevuld met perfect passende acts. Rammelende gitaren, heel veel energie en vooral heel veel plezier dus. Onder andere Genuine Jacks, Zeal & Ardor en Mental Tension zijn in Garage te bewonderen. Hieronder vind je de gehele aankondiging:

Pohoda Festival 2018

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt plaats in de stad Trenčín. Het lokale vliegveld van Trencin wordt jaarlijks weer opgetogen voor een drie dagen durend feest. Komend jaar vindt het festival plaats van 5 tot en met 7 juli 2018. Onder meer St. VincentThe Chemical Brothers en Glass Animals zijn komend jaar in Slowakije te vinden. De eerste 5.000 early bird-tickets voor Pohoda zijn al uitverkocht. Voor drie dagen festival + camping betaal je daarom momenteel de reguliere prijs van €89,-.

Het festival, dat in 2018 haar 22e editie viert, staat bekend om de kleurige aankleding en de vriendelijke sfeer. Je moet er daarom ook niet gek van opkijken als je hele families rond ziet lopen; Pohoda is namelijk toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. De capaciteit van het festival ligt rond de 30.000 mensen en verkocht de afgelopen jaren elke keer uit. Klinkt aantrekkelijk? Festival.Travel organiseert meerdere reizen vanuit Nederland en België naar dit mooie festival!

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.