Op een festival spelen is voor sommige bands een ‘big deal’. Maar niet op Pohoda Festival. Op het Slowaakse festival kunnen de bands zich helemaal thuis voelen in een heuse garage. 

Het kleinste podium van Pohoda Festival wordt natuurlijk gevuld met perfect passende acts. Rammelende gitaren, heel veel energie en vooral heel veel plezier dus. Onder andere Genuine Jacks, Zeal & Ardor en Mental Tension zijn in Garage te bewonderen. Hieronder vind je de gehele aankondiging:

Pohoda Festival 2018

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt plaats in de stad Trenčín. Het lokale vliegveld van Trencin wordt jaarlijks weer opgetogen voor een drie dagen durend feest. Komend jaar vindt het festival plaats van 5 tot en met 7 juli 2018. Onder meer St. VincentThe Chemical Brothers en Glass Animals zijn komend jaar in Slowakije te vinden. De eerste 5.000 early bird-tickets voor Pohoda zijn al uitverkocht. Voor drie dagen festival + camping betaal je daarom momenteel de reguliere prijs van €89,-.

Het festival, dat in 2018 haar 22e editie viert, staat bekend om de kleurige aankleding en de vriendelijke sfeer. Je moet er daarom ook niet gek van opkijken als je hele families rond ziet lopen; Pohoda is namelijk toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. De capaciteit van het festival ligt rond de 30.000 mensen en verkocht de afgelopen jaren elke keer uit. Klinkt aantrekkelijk? Festival.Travel organiseert meerdere reizen vanuit Nederland en België naar dit mooie festival!

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?