Grijp je kans om alles te weten te komen over Down The Rabbit Hole! Festileaks bezoekt binnenkort Ide Koffeman van Down The Rabbit Hole om hem het hemd van het lijf te vragen. En dat doen we met jouw input!

Met nog een maandje te gaan staat Down The Rabbit Hole 2018 al bijna voor de deur. Nog eventjes en we mogen compleet uit de plaat op de klanken van onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT. Tot dat moment is het tijd voor de voorpret, en wat is nou leuker dan om daar zelf jouw steentje aan bij te dragen? Juist, niks dus!

Voor ons interview met festivaldirecteur Ide Koffeman zijn we op zoek naar de meest prangende, originele en opwindende vragen over Down The Rabbit Hole. Dus sla jezelf eens flink op de hersenpan en laat je creatieve brein de vrije loop. Wie weet komt Ide Koffeman binnenkort met een antwoord op jouw vraag op de proppen.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Festileaks gaat de komende tijd verschillende festivalorganisaties af om jullie prangende vragen te stellen. We geven jullie – festivalliefhebbers pur sang – de kans om de vragen in te sturen. Benieuwd hoe dit concept in zijn werk gaat? Check dan snel het interview met Roosmarijn Reijmer van Best Kept Secret.

Stel je vragen aan Ide Koffeman

Je kunt onderaan deze pagina je vraag achterlaten. Van de allerleukste, beste en grappigste vragen maken we een selectie die we gaan stellen aan Ide. Je hebt nog even tijd om na te denken; de vragenbox is geopend tot en met zondag 3 juni. Kom maar op met die vragen!