Check hier de eerste opbouwfoto’s van Down The Rabbit Hole 2018

Down The Rabbit Hole 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Met nog iets minder dan een week te gaan tot Down The Rabbit Hole 2018 kan de voorpret nu echt beginnen. Het festival deelt de eerste opbouwfoto’s op haar Facebookpagina.

De opbouw van het festival is in volle gang. Op de foto’s is te zien dat de nieuwe Hotot al klaar staat om opgebouwd te worden. Eerder deze week had Festileaks een interview met Down The Rabbit Hole-directeur Ide Koffeman. Hij liet daarin aan ons weten dat de Hotot vervangen wordt door een open-air mainstage. Dat is niet de enige verandering op het terrein: ook de Teddy Widder-tent is dit jaar groter dan voorheen.

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Alvast opwarmen voor de aankomende editie? Luister dan onze playlist hieronder!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.