5 dingen die we verwachten van Bruno Mars op Pinkpop

Bruno Mars is een artiest die niet vaak te bewonderen valt in ons kikkerlandje. In zijn gehele carrière bracht de goedlachse zanger slechts zeven keer een bezoek aan ons land en zondag is het eindelijk weer het zover. De zanger zal de laatste dag van Pinkpop afsluiten en dat gaat een mooie worden. Lees hier hoezo.

Het is moeilijk te voorspellen wat de zanger in Landgraaf gaat doen, aangezien hij pas één festivalshow heeft gedaan deze zomer. Toch valt er al veel te vertellen over de komende show van Mars. Wil je weten wat je van zijn show kan verwachten? Wij geven je vijf voorspellingen.

1. Hits, hits, hits

Bruno Mars Setlist BottleRock Napa Valley 2018 2018, 24K Magic World Tour

Pinkpop wordt een van Mars’ eerste festivalshows van het jaar. Gelukkig kunnen we kunnen we een beetje spieken van zijn show op BottleRock in Californië. Opvallend is dat Bruno begint met knallers zoals ‘Finesse’, ‘24K Magic’ en ‘That’s What I Like’. Drie klappers op het begin van de show al door de speakers knallen? Kan hij zich dat wel veroorloven? Zeker, want de popster heeft genoeg hits in zijn repertoire. Zo eindigt Mars zijn show met nummers als ‘Marry You’ en ‘Locked Out of Heaven’. De vraag is echter wel nog of hits als ‘Grenade’ en ‘Nothing On You’ langs gaan komen op Pinkpop, maar er zal zeker gedanst worden. Feestje!

2. Come on, dance!

Niet alleen het publiek gaat met de voeten van vloer. Ook op het podium zullen genoeg gekke moves te zien zijn. Bruno is namelijk zeker niet vies van een potje swingen. Ondersteund door een groep dansers voert hij de gekste choreografieën uit. Ken jij de moves van ‘Uptown Funk’ toevallig uit je hoofd? Mooi. Dan kun je lekker meeswingen met Mars en co. Funky!

3. Een regenboogspektakel

https://www.instagram.com/p/Bjp50JRDv7z/

Naast de nodige dansmoves zal er ook zeker een te gekke lichtshow te zien zijn in Landgraaf. Voornamelijk bij zijn nieuwere hitjes als ‘Finesse’ en ’24K Magic’ gebruikt Mars maar al te graag alle kleuren van de regenboog. Maar goed dat de popster pas om 10 uur speelt, want die discoshow wil je niet missen.

4. Vocals die je tot in je tenen voelt

https://www.youtube.com/watch?v=Vz5oYUeXLKo

Vorig jaar bij Justin Bieber geweest? Maak je geen zorgen, want valse noten of playbackshows hoef je niet te verwachten van de Hawaïaan die dit jaar op Pinkpop staat. Je kunt veel zeggen over Bruno Mars, maar zingen: dat kan hij écht. De zanger wordt zelfs wel eens (terecht of onterecht) de Michael Jackson van onze generatie genoemd. En hoe kan dat ook anders met zijn heldere stem. Zelfs in zijn drukste dansnummers zul je geen valse noot horen.

5. Een knallende afsluiter

Als er één nummer was dat 2015 definieerde was het ‘Uptown Funk’ wel. De groovy hit van Mark Ronson heeft veertien weken achter elkaar bovenaan gestaan in de Billboard Top 100. Daarnaast is de video de op 5 na meest bekeken video op Youtube. En dat heeft iedereen wel gemerkt. Het nummer was niet te ontwijken. Zeer geschikt als absolute knaller om de set mee af te sluiten. Nog een laatste keer je booty shaken met Mars’.

Pinkpop 2018

Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. OP het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook geven Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden.

De weekendtickets zijn al een tijdje uitverkocht. Dagkaarten zijn voor alle drie de dagen nog wel beschikbaar. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival of de  festivalpagina op Festileaks.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen