Weekendtickets voor Pinkpop 2018 uitverkocht

Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

Pech voor iedereen die nog een weekendticket wilde kopen voor Pinkpop 2018. De kaartjes voor een heel weekend Landgraaf zijn namelijk volledig uitverkocht.

Eerder waarschuwde we jullie al dat er nog maar 200 tickets beschikbaar waren voor een heel weekend Pinkpop. Deze zijn nu dus allemaal de deur uitgevlogen. Gelukkig zijn er nog wel dagkaarten beschikbaar voor het festival.

Heb je jouw ticket op tijd binnen, dan is het tijd voor de voorpret. De headliners voor de komende editie zijn Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars. Daarnaast maak je op Pinkpop kennis met Greta van Fleet en belooft Ronnie Flex gastartiesten mee te nemen. Via onze Spotify playlist kun je je alvast voorbereiden zodat je in juni alle nummers uit volle borst kunt meezingen. Deze playlist check je onderaan deze pagina.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 18 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jesse J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend zijn inmiddels uitverkocht. Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100,-. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks