Foto’s: Zo ziet de vernieuwde open air Hotot van Down The Rabbit Hole 2018 er uit

Down The Rabbit Hole 2017

De eerste foto’s van de vernieuwde Hotot zijn verschenen. Op de sociale media geeft de organisatie van Down The Rabbit Hole een inkijkje in de nieuwe open air mainstage.

Festivaldirecteur Ide Koffeman gaf het in het interview met Festileaks al aan: de Hotot, hoofdpodium van Down The Rabbit Hole, wordt met ingang van dit jaar een open air podium. Na vier jaar trouwe dienst wordt de blauwe tent dus vervangen. Benieuwd naar het podium waar onder meer Queens of the Stone Age en Nick Cave & The Bad Seeds straks staan te schitteren? Zie dan gauw de foto’s hieronder!

Foto: Jos Willemsen / Festileaks
Foto: Jos Willemsen / Festileaks
Foto: Jos Willemsen / Festileaks
Foto: Jos Willemsen / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Alvast opwarmen voor de aankomende editie? Luister dan onze playlist hieronder!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.