Melt Festival 2018 heeft de namen voor de pre-party op 12 juli bekendgemaakt. Nog voor het festival echt van start gaat, kun je genieten van onder meer Boys Noize en Kiasmos.

Is drie dagen non-stop muziek nog niet genoeg? Dan is de Melt pre-party mogelijk de perfecte oplossing voor jou. Hier kun je alvast compleet uit je plaat gaan op de klanken van Kiasmos, Boys Noize, Monolink en Resom & Stereocalypse op de beruchte Sleepless Floor. Veel beter kun je je festival niet beginnen, toch?

Na een nacht doorhalen of een korte powernap is het dan vervolgens tijd voor het echte festivalprogramma. Dit jaar kun je op Melt onder meer optredens van The xxFever Ray en Florence + the Machine bijwonen.

Melt Festival 2018

Foto: Stephan Rad

Melt Festival vindt aankomend jaar plaats van 13 tot en met 15 juli. Op een oud industrieterrein nabij Berlijn wordt komende zomer weer 3 dagen lang gedanst tot je er bij neer valt. En hier komt de pre-party nu nog bij. Echt de hele dag dansen? Ja, echt de hele dag. Op de 24 uurs-dansvloer stopt het feest namelijk nooit. Slapen doe je thuis maar.

Ook met de locatie scoort het festival ieder jaar hoge cijfers. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Dit jaar zijn onder andere Florence + the Machine en The xx op het Duitse festival te vinden.

Tickets voor het festival zijn nog volop te koop. Enkel de vrijdagtickets zijn helemaal uitverkocht.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.