Fever Ray, Odesza, The Internet en meer naar Melt! 2018

Foto: Stephan Rad

Vandaag dropt Melt! Festival maar liefst veertig nieuwe namen. Onder andere Fever Ray en Odesza zijn in juli op het Duitse evenement te zien.

Andere nieuwe namen op de line-up van het Duitse festival zijn BadBadNotGood en The Internet. Wil je alle nieuwe namen in één keer weten, dan check je de video hieronder:

Eerder verraste Melt! Festival ons al door de komst van Florence + The Machine, The xx en Tyler The Creator aan te kondigen. Na deze tweede worp artiesten is er nog altijd ruimte voor één headliner. De voorlopige line-up is te bekijken op de website van het festival.

Melt! Festival 2018

Foto: Johannes Riggelsen

Melt! Festival vindt aankomend jaar plaats van 13 tot en met 16 juli. Op een oud industrieterrein bij Berlijn wordt komende zomer weer 4 dagen lang gedanst tot je er bij neer valt. Echt de hele dag dansen? Ja, echt de hele dag. Op de 24 uurs-dansvloer stopt het feest namelijk nooit. Ook met de locatie scoort Melt Festival ieder jaar. Het oude industrieterrein is volgens iedere bezoeker een lust voor het oog! Vorig jaar stonden onder meer M.I.A.Die Antwoord en Phoenix op het affiche. Tickets voor het vierdaagse festival kosten €129,-. Tickets zijn te koop via de website.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy