De beste reacties op het optreden van Bruno Mars op Pinkpop 2018

2095
Pinkpop 2018
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Als enige niet-rock headliner was hij een beetje de vreemde eend in de bijt, maar dat leek de bezoekers niet te deren. Bruno Mars wist Pinkpop 2018 af te sluiten met een knaller van een show. Op social media waren zowel fans als sceptici enthousiast, wij zetten de beste reacties voor je op een rijtje.

Een pop headliner op Pinkpop valt niet altijd in de smaak bij het publiek. Toch wist Bruno Mars fans en critici te overtuigen van de potentie van popacts op het Limburgse festival. In 1,5 uur wist Mars het publiek helemaal in te pakken met een swingende, uitbundige, en kleurrijke show. Uiteraard had het internet er weer genoeg over te zeggen, daarom hebben we de beste reacties voor je verzameld.

Bruno Mars zingt goed Nederlands

Is een samenwerking met Bløf aanstaande?

Een visueel spektakel

Pinkpop was awesome ??? @pinkpopfest #2018 #brunomars #fireworks #limburg #thenetherlands

Een bericht gedeeld door MartijnBallering (@martijn.ballering) op

Genoten van Bruno Mars #pinkpop #brunomars #supershow

Een bericht gedeeld door Tom Hamaekers (@tomhamaekers) op

Vuurwerk hoort er natuurlijk bij als afsluiter, maar Bruno Mars gaat in de overtreffende trap. Vuur, confetti, lasers, bezoekers weten niet waar ze kijken moeten.

Teveel Bruno Mars bestaat niet, toch?

Volgens Selina en Robin dus wel.

De vorige pop headliner stond nog vers in het geheugen

Wij zijn blij dat Rob blij is.

Geen opnames


Bruno mars duldde geen foto- en filmcamera’s. Het feit dat we het moeten doen met telefoonbeelden valt niet bij iedereen even goed.

Vooral veel liefde

Uiteindelijk had iedereen die erbij was vooral heel veel liefde voor Bruno Mars.

Bruno Mars

Pinkpop 2018 - Bruno Mars
Foto: Mathilda van Toor / Festileaks

Met talloze singles en drie albums op zak is Peter Gene Hernandez, a.k.a. Bruno Mars, een rijzende ster. Hij haalt zijn inspiratie o.a. uit Hawaiiaanse muziek, reggae, pop, rock, R&B, soul, doo-wop en hiphop. Toen Mars zijn tweede album (Unorthodox Jukebox) in 2012 uitbracht, brak hij echt door. In 2014 scoorde hij een hit met ‘Uptown Funk’ feat. Mark Ronson en was Bruno headliner van de Superbowl halftime show. Eind 2016 kwam 24K Magic uit en bleven de hits zich opstapelen.

Pinkpop 2018

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Pinkpop 2018 vond plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival vierde dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche stonden acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook gaven Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden. De weekendtickets waren dan ook snel uitverkocht. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks. Wil je nog nagenieten van Pinkpop 2018? Check dan onderstaande playlist.

Speelt alles van Moderat en St. Vincent, tot Spinvis en Brockhampton af op zijn aftandse platenspeler. Heeft aan het eind van zijn geld altijd een stukje festival over en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.

1 COMMENT

  1. Thanks for your personal marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you
    will be a great author.I will always bookmark your blog and definitely will come
    back later on. I want to encourage you to definitely continue your great
    job, have a nice day!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.