Advertisement

Graspop Metal Meeting 2018 onthult plattegrond en app

Graspop metal publiek
Foto: Jens de Haes

Het affiche van Graspop Metal Meeting staat bomvol goede acts. Het tijdschema van het festival is ook al even bekend. Vandaag wordt bekend waar de podia dit jaar staan.

Met de plattegrond van het festival hoef je de weg dus niet meer kwijt te raken. Om te zorgen dat je de kaart niet uit je hoofd hoeft te leren, onthult de organisatie ook de app. Zolang je zorgt dat je telefoon niet leeg is heb je het gehele affiche, het blokkenschema én de plattegrond in je broekzak zitten.

Nu je precies weet waar en wanneer jouw favoriete act op het podium staat kan het aftellen echt beginnen. Met nog drie weken tot het festival is ook de organisatie er bijna klaar voor: de opbouw van het festivalterrein is in volle gang.

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop
Foto: Jens de Haes

Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 t/m 24 juni in Dessel, in België. Het festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock en metal. Zo stonden voorgaande jaren al acts als Deep Purple, Black Sabbath en Slayer op de planken. Dit jaar is het de beurt aan Iron Maiden, Guns ‘N Roses en Volbeat. Tickets voor donderdag en zondag zijn nog verkrijgbaar, deze kosten €89 en €99. Voor meer informatie kun je de officiële website van het festival raadplegen.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen