Advertisement

Laatste trein vanaf Pinkpop 2018 vertrekt half uur eerder

Pinkpop 2017
Photo credit: Bart Heemskerk / Pinkpop 2017

Een belangrijke mededeling voor de treinreizigers van Pinkpop 2018. De laatste trein vanuit Heerlen naar Rotterdam vertrekt om 00:25, een half uur eerder dan gepland. 

De Pinkpopgangers die vanavond nog met de laatste trein naar huis willen moeten rekening houden met een belangrijke wijziging: de laatste trein vanuit Heerlen vertrekt namelijk een halfuur eerder. De trein van 00:25 vanuit Heerlen naar Rotterdam is de laatste die deze avond gaat rijden. Dit is een half uur eerder dan in eerste instantie werd gecommuniceerd. Houdt dus rekening met het nemen van een eerdere trein vanuit Landgraaf.

Bruno Mars

Dit geeft wel enige zorgen bij de fans van Bruno Mars, de headliner speelt namelijk tot 23:30. Wil je vanavond nog met je spullen richting Rotterdam, dan moet je om 00:16 al in de trein zitten vanaf station Landgraaf. Hierdoor zou je mogelijk het einde van Pinkpop 2018 niet kunnen meemaken.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Het Landgraafse festival vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 juni. Pinkpop viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten), maar zijn inmiddels uitverkocht. Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen