Advertisement

Optreden Lil’ Kleine Pinkpop 2018 vertraagd door file

Het is flink druk op de wegen naar Pinkpop en ook de artiesten hebben daar last van. Het optreden van Lil’ Kleine is vertraagd doordat de rapper vast staat in het verkeer.

Lil’ Kleine zou op dit moment op het podium moeten staan, maar zijn optreden is nog even uitgesteld. Kilometers lange files zorgen ervoor dat zowel artiesten als het publiek moeite heeft Landgraaf op tijd te bereiken. Op zijn Instagram-story laat de rapper zien dat hij door een politie-escorte richting het Pinkpopterrein wordt begeleid.

Update: De rapper is ondertussen aan zijn show begonnen. Je kan meekijken via de stream.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Het Landgraafse festival vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 juni. Pinkpop viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten), maar zijn inmiddels uitverkocht. Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen